ورود به سایت

در سایت حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام در سایت (به زودی!)

ثبت نام

دانلود انواع مقالات آی اس آی

دسته بندی مقالات

با عضویت در سایت مقاله یاب از تخفیف ویژه بهرمند شوید! عضويت (به زودی!)
تاریخ امروز
یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت

یک ساختار پپتیدی آبگریز که پراکندگی آب کورکومین را افزایش می دهد

A hydrophobic peptide fraction that enhances the water dispersibility of curcumin

نویسندگان

این بخش تنها برای اعضا قابل مشاهده است

ورودعضویت
اطلاعات مجله asian journal of pharmaceutical s c i e n c e s www.elsevier.com/locate/ajps
سال انتشار 2016
فرمت فایل PDF
کد مقاله 5279

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید

چکیده (انگلیسی):

The present study describes the complexation between curcumin (Cur) and a peptide mixture
(Pep). Pep was prepared by enzymatic hydrolysis of casein and used as an excipient for poorly
water-soluble Cur. An aqueous solution of Pep and an acetone solution of Cur were mixed
and lyophilized to obtain a white-yellow powder of the peptide and Cur complex (Cur-
Pep). The water dispersibility of Cur was enhanced by the complexation with Pep. Pep was
fractionated using ammonium sulfate precipitation and ultrafiltration to identify which peptides
preferentially interact with Cur. Relatively hydrophobic peptides with high molecular
weights (>5 kDa) were more effective in enhancing the water dispersibility of Cur than other
fractions. Cur-Pep dispersed under acidic and neutral conditions, at which amphoteric Pep
is positively or negatively charged. Cur-Pep exists as a hydrocolloid with particle size 160–
330 nm in aqueous media.

کلمات کلیدی مقاله (فارسی):

کورکومین، پپتید، تفرق، کمپلکس، هیدروکلوئید

کلمات کلیدی مقاله (انگلیسی):

Curcumin, Peptide , Dispersibility , Complexation , Hydrocolloid

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید
کلیه حقوق مادی و معنوی برای ایران مقاله محفوظ است
در حال بارگذاری