Warning: Use of undefined constant pors - assumed 'pors' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/irarticles/domains/irarticles.ir/public_html/wp-content/themes/default/header.php on line 113
class="rtl download-template-default single single-download postid-13449 single-format-aside pors">

ورود به سایت

در سایت حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام در سایت (به زودی!)

ثبت نام

دانلود انواع مقالات آی اس آی
با عضویت در سایت مقاله یاب از تخفیف ویژه بهرمند شوید! عضويت (به زودی!)
تاریخ امروز
پنج شنبه, ۱۸ بهمن

پرسشنامه سبک های تصمیم گیری اسکات و بروس ۱۹۹۵

تعداد صفحات 5 فرمت فایل Word
پایایی دارد روایی دارد
تعاریف عملیاتی و مفهومی دارد مدل پرسشنامه دارد
منبع دارد کد پرسشنامه 13449
تفسیر و نمره گذاری دارد (به دو صورت تحلیل با اس پی اس اس و تحلیل بر اساس نمره گذاری)
گارانتی دارد (کیفیت این فایل تضمین شده است درصورت هرگونه مشکل یا نارضایتی احتمالی مبلغ شما بازگردانده می شود)

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود پرسشنامه به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید

معرفی پرسشنامه:

اسکات و بروس (1995) و پنچ سبک تصمیم¬گیری 1) عقلانی 2(شهودی 3) وابستگی 4(آنی 5) اجتنابی را مطرح نموده¬اند و معتقدند این پنج سبک تحت تاثیر ویژگی¬های درونی و شخصیتی افراد است؛ که به عنوان الگو مورد بررسی قرار می¬گیرد.
سبک تصمیم¬گیری عقلانی: در این سبک تصمیم¬گیری فرد از همه راه حل¬ها مطلع است و می¬داند که هر تصمیمی به چه نتیجه¬ای می¬انجامد و می¬تواند نتایج حاصل از تصمیم¬گیری را بر حسب اولویت (بیشترین نفع) مرتب و سازماندهی کند. (Ebelin, 2005) تا با استفاده از یک استراتژی بهینه¬سازی حصول به اهداف را به حداکثر رساند (Hoy & Miskel, 2008)؛ بنابراین افراد در این سبک تمامی راه¬حل¬های ممکن را تعیین و ارزشیابی نموده و با تعیین عواقب هر یک از این راه¬حل¬ها بهترین راه حل را انتخاب می¬کنند.
سبک تصمیم¬گیری شهودی: رابینز (2009) معتقدات که این سبک، فرآیند ناخودآگاه تصمیم¬گیری است که در سایه تجربه¬های استنتاج شده به دست می¬آید. مبتنی بر احساسات و یادگیری ضمنی افراد است و الزاماً سوای تجزیه و تحلیل معقول عمل نمی¬کند. بلکه این دو مکمل یکدیگرند. پس در این شیوه تصمیم¬ گیرنده از یک رویه نظامند استفاده نمی¬کند و در هنگام اتخاذ تصمیم از تجزیه و آگاهی¬های ضمنی خود سود می¬جوید.
سبک تصمیم¬گیری وابستگی: پارکر و همکاران او (2007) معتقدند که این سبک بیانگر عدم استقلال فکری و عملی تصمیم گیرنده و تکیه بر حمایت¬ها و راهنمایی های دیگران در هنگام اتخاذ تصمیم است (طهرانی و مقدم، 2008) و آگاهی های دیگران در هنگام این نوع تصمیم¬گیری¬ها نقش اساسی دارد (اسکات و بروس، 1995)؛ بنابراین در این شیوه تصمیم¬گیرنده متکی به عقاید دیگران بوده و نقش منفعلی دارد.
سبک تصمیم¬گیری آنی: بیانگر شرایط اضطراری است که فرد بدون پشتوانه¬ی فکری قبلی، بلافاصله در کمترین زمان ممکن تصمیم اصلی خود را اتخاذ می¬کند (اسکات و بروس، 1995). البته ممکن است این شیوه تصمیم¬گیری معلول شرایطی باشد که برای مدیر ایجاد می¬شود. البته استفاده از این سبک به معنی گرفتن تصمیمات خام و ناپخته نیست، زیرا در این شیوه بر اساس تجربه و اطلاعاتی که دارد، تصمیم¬گیری می¬کند.
سبک تصمیم گیری اجتنابی: به عقیده پارکر و همکاران او (2007) این سبک به معنی، به تعویق انداختن تصمیم¬گیری در هنگام مواجهه با مشکلات و طفره رفتن از واکنش نسبت به مسئله رخ داده شده می¬باشد. در این شیوه تصمیم¬گیرنده تمایل دارد که از هر گونه اتخاذ تصمیم اجتناب کرده و تا حد امکان از موقعیت تصمیم¬گیری دوری جویید (طهرانی و مقدم،2008). به گونه¬ای که می¬توان گفت افراد از گرفتن تصمیم وحشت داشته و نگران عواقب تصمیم خود می¬باشند.

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود پرسشنامه به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید
کلیه حقوق مادی و معنوی برای ایران مقاله محفوظ است
در حال بارگذاری