ورود به سایت

در سایت حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام در سایت (به زودی!)

ثبت نام

دانلود انواع مقالات آی اس آی

دسته بندی مقالات

با عضویت در سایت مقاله یاب از تخفیف ویژه بهرمند شوید! عضويت (به زودی!)
تاریخ امروز
دوشنبه, ۳ دی

مدیریت بهتر آلرژی به شیر گاو با استفاده از مواد غذایی با دوز بسیار پایین تست چالش: مطالعه گذشته نگر

Better management of cow's milk allergy using a very low dose food challenge test: A retrospective study

نویسندگان

این بخش تنها برای اعضا قابل مشاهده است

ورودعضویت
اطلاعات مجله Allergology International http://www.journals.elsevier.com/allergology-international
سال انتشار 2015
فرمت فایل PDF
کد مقاله 8068

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید

چکیده (انگلیسی):

Background: Low dose reactive cow's milk (CM) allergic children are at high risk of persistent CM allergy
and a positive oral food challenge (OFC). The present study aimed to evaluate if the results of a very low
dose (VL) OFC with these children contributes to better management of CM allergy.
Methods: We retrospectively reviewed subjects with CM allergy who underwent a VL OFC with 3 mL
heated CM and had a previous allergic reaction to <25 mL heated CM in the 2 years before the OFC.
Subjects who passed the OFC were defined as VL tolerant, and subjects who failed were defined as VL
reactive. VL tolerant subjects increased the dose to 25 mL heated CM either during an OFC in our hospital
or gradually at home.
Results: Of the 83 subjects (median age, 4.3 years; range, 1.0e12.9 years) who were included, 41 (49.4%)
were VL tolerant, and 42 (51.6%) were VL reactive. Thirty-nine VL reactive subjects had skin and/or
respiratory symptoms during the OFC. Most reactions could be treated with an antihistamine and/or a
nebulized b2 agonist. The VL tolerant subjects consumed 3 mL heated CM or 10 g butter. Within the year
following the OFC, 18 VL tolerant subjects (45.0%), but none of the VL reactive subjects, were able to
consume 25 mL heated CM (p < 0.001).
Conclusions: A VL OFC allows the management of some low dose reactive CM allergic children to change
from complete avoidance to partial intake of CM.

کلمات کلیدی مقاله (فارسی):

حساسیت شیر- مدیریت بیماری- آلرژی غذایی- حساسیت غذایی- IgE اختصاصی

کلمات کلیدی مقاله (انگلیسی):

Milk hypersensitivity- Disease management -Food allergy- Food hypersensitivity -Specific IgE

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید
کلیه حقوق مادی و معنوی برای ایران مقاله محفوظ است
در حال بارگذاری