ورود به سایت

در سایت حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام در سایت (به زودی!)

ثبت نام

دانلود انواع مقالات آی اس آی

دسته بندی مقالات

با عضویت در سایت مقاله یاب از تخفیف ویژه بهرمند شوید! عضويت (به زودی!)
تاریخ امروز
شنبه, ۱ دی

سطوح بالای بتا-زیلوزیداز در ترمومیسس لانوگنیوسوس

High levels of -xylosidase in Thermomyces lanuginosus: potential use for saccharification

نویسندگان

این بخش تنها برای اعضا قابل مشاهده است

ورودعضویت
اطلاعات مجله b r a z i l i a n j o u r n a l o f m i c r o b i o l o g y.volume 4 7
سال انتشار 2016
فرمت فایل PDF
کد مقاله 7460

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید

چکیده (انگلیسی):

A new strain of Thermomyces lanuginosus was isolated from the Atlantic Forest biome, andits -xylosidases optimization in response to agro-industrial residues was performed. Usingstatistical approach as a strategy for optimization, the induction of -xylosidases activitywas evaluated in residual corn straw, and improved so that the optimum condition achievedhigh -xylosidases activities 1003 U/mL. According our known, this study is the first to showso high levels of -xylosidases activities induction. In addition, the application of an experi-mental design with this microorganism to induce -xylosidases has not been reported untilthe present work. The optimal conditions for the crude enzyme extract were pH 5.5 and 60◦Cshowing better thermostability at 55◦C. The saccharification ability of -xylosidase in thepresence of hemicellulose obtained from corn straw raw and xylan from beechwood sub-strates showed a xylo-oligosaccharide to xylose conversion yield of 80 and 50%, respectively,at 50◦C. Our data strongly indicated that the -xylosidases activities was not subjected to theeffects of potential enzyme inhibitors often produced during fermentation process. Thesedata suggest the application of this enzyme studied for saccharification of hemicellulose,an abundant residue in the American continents, thus providing an interesting alternativefor future tests for energy production.© 2016 Sociedade Brasileira de Microbiologia. Published by Elsevier Editora Ltda. This isan open access article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/).

کلمات کلیدی مقاله (فارسی):

طرج ازمایشی قندسازی بتازیلولوز ترمومیسس لانوگینوسوس اتنلانتیک

کلمات کلیدی مقاله (انگلیسی):

Experimental designSaccharification-XylosidaseThermomyces lanuginosusAtlantic Foresta

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید
کلیه حقوق مادی و معنوی برای ایران مقاله محفوظ است
در حال بارگذاری