ورود به سایت

در سایت حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام در سایت (به زودی!)

ثبت نام

دانلود انواع مقالات آی اس آی

دسته بندی مقالات

با عضویت در سایت مقاله یاب از تخفیف ویژه بهرمند شوید! عضويت (به زودی!)
تاریخ امروز
چهارشنبه, ۳ بهمن

پیشگیری از آلرژی غذایی- مداخلات زودهنگام در رژیم غذایی

Prevention of food allergy e Early dietary interventions

نویسندگان

این بخش تنها برای اعضا قابل مشاهده است

ورودعضویت
اطلاعات مجله Allergology International
سال انتشار 2016
فرمت فایل PDF
کد مقاله 6265

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید

چکیده (انگلیسی):

The prevalence of food allergy has increased over the last 30 years and remains a disease, which
significantly impacts on the quality of life of children and their families. Several hypotheses have been
formulated to explain the increasing prevalence; this review will focus on the hypothesis that dietary
factors may influence the development of food allergy. Historically, the prevention of food allergy has
focused on allergen avoidance. However, recent findings from interventional studies have prompted a
shift in the mind set from avoidance to early introduction of potentially allergenic foods. This review
aims to facilitate a better understanding of contemporary research studies that make use of early
introduction of common allergenic foods into infant diets as a preventative strategy against the development
of food allergy.
Copyright © 2016, Japanese Society of Allergology. Production and hosting by Elsevier B.V. This is an open access
article under the CC BY-NC-ND license (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/).

کلمات کلیدی مقاله (فارسی):

پیشگیری از آلرژی- مداخله در رژیم غذایی- معرفی اولیه- آلرژی غذایی- اطفال

کلمات کلیدی مقاله (انگلیسی):

Allergy prevention Dietary intervention Early introduction Food allergy Paediatrics

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید
کلیه حقوق مادی و معنوی برای ایران مقاله محفوظ است
در حال بارگذاری