ورود به سایت

در سایت حساب کاربری ندارید؟ ثبت نام در سایت (به زودی!)

ثبت نام

دانلود انواع مقالات آی اس آی

دسته بندی مقالات

با عضویت در سایت مقاله یاب از تخفیف ویژه بهرمند شوید! عضويت (به زودی!)
تاریخ امروز
پنج شنبه, ۴ بهمن

تاثیر روشهای خشک کردن بر حفظ خواص مرطوب ژل سوکرالفیت

Effect of Drying Methods on Retention of Moist Sucralfate Gel Properties

نویسندگان

این بخش تنها برای اعضا قابل مشاهده است

ورودعضویت
اطلاعات مجله AAPS PharmSciTech
سال انتشار 2000
فرمت فایل PDF
کد مقاله 18260

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید

چکیده (انگلیسی):

The aim of this work was to find a
drying procedure for moist sucralfate gel capable of
producing dried sucralfate gel that retains the original
gel properties of bioadhesion, rheology, and
micromeritics. Spray-drying and microwave-drying
procedures were employed. Mannitol was used as a
gel-protective substance during the drying processes.
The spray drying of moist sucralfate gel gave rise to a
powder whose water suspensions showed
significantly reduced viscosity. The bioadhesion of
spray-dried sucralfate gel was strongly reduced by
drying. When mannitol was used as a gel protector,
the spray-dried sucralfate in part maintained the
original bioadhesion of moist sucralfate gel. The
preparation of a dried sucralfate gel retaining the
bioadhesion characteristics, avoiding the use of
mannitol, was made possible using the microwavedrying
procedure. The microwave-dried product
possesses a granular morphology suitable for direct
compression because it is a free flowing and strongly
coherent granular powder.

کلمات کلیدی مقاله (فارسی):

ژل سوکرالفیت خشک شده، اسپری خشک کردن، مایکروویو، چسبندگی زیستی.

کلمات کلیدی مقاله (انگلیسی):

Dried Sucralfate Gel, Spray Drying, Microwave, Bioadhesion.

پس از پرداخت آنلاین، فوراً لینک دانلود مقاله به شما نمایش داده می شود.

اضافه‌کردن به سبدخرید
کلیه حقوق مادی و معنوی برای ایران مقاله محفوظ است
در حال بارگذاری